O Fa'amanuiaga ole Ammonium Sulphate Capro Grade Granular

Ammonium sulfate granularose fugala'au fa'apitoa ma aoga e maua ai le tele o fa'amanuiaga mo fuala'au 'ese'ese ma ituaiga 'ele'ele. O lenei fugala'au sili ona lelei e mauoa i le nitrogen ma le sulfur, mea'ai taua mo le tuputupu a'e ma le atina'eina o laau. I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le tele o faʻamanuiaga o le faʻaaogaina o pellets ammonium sulfate ma pe aisea e avea ai ma faʻaopoopoga taua i soʻo se galuega faʻatoʻaga.

O se tasi o mea sili ona lelei o le faʻaaogaina o le ammonium sulfate granules o lo latou maualuga maualuga o le nitrogen. O le Nitrogen o se mea'ai taua mo le tuputupu a'e o la'au aua o se vaega autu o le chlorophyll, lea e mafai ai e laau ona fa'a photosynthesize ma maua ai le malosi. E ala i le tu'uina atu o se puna faigofie maua o le nitrogen, o lenei fa'apalapala e fa'aolaina ai le ola maloloina ma le malosi o le tuputupu a'e o la'au, e maua ai fua maualuga ma fa'aleleia le lelei o fua.

I le faaopoopo atu i lona anotusi nitrogen, o le ammonium sulfate granules o loʻo i ai foi le sulfur, o se isi meaʻai taua mo le tuputupu aʻe o laau. O le Sulfur o se vaega autu o amino acids, o poloka fau o polotini ma enzymes i totonu o laau. E ala i le tu'uina atu o le sulfur i le 'ele'ele, e fesoasoani lenei fa'ama'i e fa'aleleia atili ai le soifua maloloina atoa ma le maufetu'i o la'au, ma atili fa'asalaina ai i fa'ama'i ma fa'ama'i.

Ammonium Sulphate Capro Vasega Granular

O le isi tulaga lelei o le faʻaaogaina o le ammonium sulfate granules o lona foliga faʻapitoa, lea e faigofie ai ona taulimaina ma faʻaoga. E mafai ona sosolo fa'asolo i luga o le 'ele'ele 'ele'ele, ma fa'amautinoaina o lo'o lelei le tufatufaina ma mitiia e laau. O lenei fa'aoga tutusa e fesoasoani e puipuia ai le le paleni o mea'ai ma fa'amautinoa e maua e laau mea'ai latou te mana'omia mo le tuputupu a'e lelei.

E le gata i lea,ammonium sulphate Capro vasega granularua lauiloa ona o le maualalo o le susu, lea e le mafai ai ona pipii ma pipii. O lona uiga e mafai ona umi le teuina o fetilaisa e aunoa ma le aveesea o lona aoga, ma maua ai e le au faifaato'aga se punavai faatuatuaina ma tumau mo a latou faatoaga.

 Ammonium sulfateua lauiloa foi granules hexagonal mo lo latou fetaui lelei ma isi fetilaisa ma vailaau fa'ato'aga, ma avea ai ma filifiliga sili mo faifa'ato'aga o lo'o va'ava'ai e fa'ateleina le lelei o a latou faiga fa'ato'aga. O le tu'ufa'atasia o lenei fetilaisa ma isi oloa, e mafai ai e le au faifa'ato'aga ona faia ni fa'afefiloiga paleni fa'apitoa e fa'atatau i mana'oga patino o fuala'au ma tulaga o le palapala.

I se aotelega, o le ammonium sulfate granules o se fetilaisa taua e mafai ona aumaia le tele o aoga i le gaosiga o fua. O lona maualuga o le nitrogen ma le sulfur content, granular form, ma le fetaui lelei ma isi oloa ua avea ai ma filifiliga sili ona lelei ma aoga mo faifaato'aga o loʻo saili e faʻaleleia le soifua maloloina o fualaʻau ma fua. E ala i le tu'ufa'atasia o lenei fa'ato'aga i faiga fa'atonutonu o le 'ele'ele, e mafai ai e faifa'ato'aga ona fa'atuputeleina le maualuga o mea'ai i totonu o le 'ele'ele, fa'ateleina le ola maloloina o la'au, ma i'u ai ina maua fua maualuga ma sili atu le lelei o fuala'au.


Taimi meli: Iuni-19-2024