Fa'amanuiaga ma le fa'aogaina ole 25 Kg ole potassium Nitrate

O le potassium nitrate, e taʻua foi o le saltpeter, o se tuufaatasiga e tele lona faʻaogaina i pisinisi eseese. E masani ona faʻaaogaina i fetilaisa, faʻasaoina o meaʻai, ma e oʻo lava i le gaosiga o mea faʻafefe. I lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le aoga ma le faʻaogaina oPataisa Nitrate 25kg.

Alamanuia Fertilizer:

O se tasi o faʻaoga autu o le potassium nitrate o le gaosiga o faʻamaʻi. O se puna tele o le nitrogen ma le potassium, e lua ni mea'ai taua mo le tuputupu ae o laau. O loʻo faʻapipiʻiina le potassium nitrate i le 25 kilokalama, lea e faigofie mo le faʻaaogaina o faʻatoʻaga tetele. O le maualuga o le solubility ma le vave fa'asa'olotoina o mea'ai e lelei mo le fa'ateleina o fua o fuala'au ma fa'aleleia atili le soifua maloloina o la'au.

Fa'asaoina o mea'ai:

O lo'o fa'aaogaina fo'i le potassium nitrate mo le fa'asaoina o mea'ai, ae maise le pikiina o aano o manufasi. O lona malosi e taofia ai le tuputupu aʻe o siama ma faʻalautele le ola faʻapolopolo o meaʻai aano o manufasi e avea ai ma mea taua i totonu o pisinisi taumafa. O le afifiina o le 25kg e mafai ai ona fa'asaoina fa'aputuga ma e taugofie mo tagata gaosi mea'ai ma gaosiga.

Pataisa Nitrate 25kg

O mea fa'afana ma mea fa'apapa:

O le isi faʻaoga manaia o le potassium nitrate o loʻo i le gaosiga o mea faʻafefe. O se vaega autu i le fatuina o afi felanulanuai ma feilafi. Potassium Nitrate i totonu o pusa 25kg e fetaui lelei mo tagata gaosi mea afi o loʻo manaʻomia le tele o mea faʻapipiʻi e faʻafetaui ai o latou manaʻoga. O lona mama ma le tumau e avea ai ma filifiliga fa'atuatuaina mo le ausiaina o fa'aaliga va'aia mana'omia i taimi o fa'aaliga o mea fa'apapa.

Talosaga fa'apisinisi:

O loʻo faʻaaogaina foi le potassium nitrate i le tele o mea tau pisinisi, e pei o le gaosiga o tioata, ceramics ma enamels. O ona uiga fa'ama'i fa'ama'i e fa'aaogaina i le gaosiga o vaila'au fa'apitoa ma avea ma vaega o nisi ituaiga o mea fa'aola. O le pusa 25kg e maua ai se aofaʻi faigofie ma faʻatonutonuina mo faʻagasologa faʻapisinisi e manaʻomia ai le faʻaauau pea o le sapalai o le potassium nitrate.

Saogalemu ma Galuega:

E taua le mulimulita'i sa'o faiga saogalemu pe a tagofia le potassium nitrate i lona 25 kilokalama fomu. Ona o ona uiga fa'ama'i, e tatau ona teu i se nofoaga mālūlū, matutu mamao mai mea e mu. E tatau ona ofuina ni meafaigaluega puipui talafeagai pe a tagofia le mea lea e puipuia ai le pa'u ma mata ita. E le gata i lea, e taua le mulimulita'i i tulafono ma ta'iala a le lotoifale mo le teuina saogalemu ma le felauaiga o le potassium nitrate.

I le faaiuga,potassium nitratei le 25 kilokalama fomu e i ai tulaga lelei eseese ma e mafai ona faʻaaogaina i pisinisi eseese. O lona fegalegaleai ma le aoga ua avea ai ma se tuufaatasiga taua mai faatoaga i le faasaoina o meaai ma mea tau alamanuia. Pe faʻateleina fua o fualaʻau, faʻasaoina o meaʻai, faia o faʻaaliga mataʻina, poʻo le faʻamalieina o manaʻoga fale gaosi oloa, 25kg afifi o potassium nitrate o se punaoa faʻalagolago ma taua.


Taimi meli: Me-22-2024